BSN No Xplode 3.0 (1080 g)

Akciós ár:
13.690 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

13690 Ft

KIROBBANÓ ENERGIA
FOKOZOTT KITARTÁS
MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY
FÓKUSZ,IZOMERŐ

A BSN védjegye az a kompromisszumokat nem ismerő innovatív működés, melynek eredményeképp az elmúlt évek legnépszerűbb és leghatékonyabb termékei születtek és újulnak meg időről-időre! A BSN termékei, és maga a márka több mint 35 táplálékkiegészítő-díjat nyert az elmúlt hat év lefolyása alatt, többet, mint bármely más márka az iparágban. Ez az örökség óriási ismertséget és hűséget teremtett a cég és termékei iránt, és tette globálissá elérhetőségét! A BSN termékeit csak az Egyesült Államokban több mint 40,000 kiskereskedőnek és világszerte több mint 90 országba szállítják.

2004-ben a BSN megváltoztatta a Táplálékkiegészítő sportot örökre, amikor bemutatta az első teljes edzés előtti energizálót az NO-XPLODE-t. A BSN az elmúlt években keményen dolgozott,hogy ki adja a következő edzés előtti energizálót.A BSN legújabb formulájának a célja, hogy segítsék a robbanó energiát, jobb állóképességet és a maximális teljesítményt. Fokozza a kitartást, az íze jobb mint valaha, és tökéletes az oldódása.

Hogyan fokozza az NO-XPLODE az edzést?
Ahhoz, hogy a leghatékonyabb legyen az edzés, a mentális és fizikai energia kötelező. Az új N.O.-Xplode segít egy erős agy-izom kapcsolatot létrehozni. Ez az agy-izom kapcsolat segít elérni az intenzívebb edzést, a szervezet már nem ismer korlátokat.

Fejlett Hatóanyag Technológia

BSN profik már kialakították az N.O.-Xplode összetevőket. Az innovatív összetevője a NO-XPLODE formulának:
KIROBBANÓ ENERGIA
Ahhoz, hogy a legjobb eredményeket érjünk el az edzések alatt maximalizálni kell az energiát. Nagyon fontos az agy-izom kapcsolat.
Az új Energy ™ keverék segít a kirobbanó energiához, fokozza az edzés intenzitását az elejétől a végéig.

FOKOZOTT KITARTÁS
Az Endura Shot ™ keverék segít a fokozott kitartásban, mely egy koncentrált béta-alanin keverék, segít növelni az edzés kapacitást.

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY
Izomerő, erő és kitartás támogatja kreatin a szervezetben.
Az innovatív összetevője a Myogen Matrix ™, mely egy fejlett kreatin keverék, segítségével minden sportoló eléri célját a teljesítmény maximalizálásával. 

A legjobb ízű NO-XPLODE!
Egy adag:  20 g
Adag/kiszerelés: 50

Általános tápérték/adag:

Kalória

63 kcal
C Vitamin 150 mg
D Vitamin 4,6 mcg
B1 Vitamin 3,5 mg
Niacin 14 mg
B6 Vitamin 3,5 mg
Folsav 336 mcg
B12 Vitamin 2,1 mcg
Pantoténsav 11 mg
Magnézium 247 mg
L-Arginin 6 g
L-Lizin 1,9 g
Glicin 1 g
N-acetil L-tirozin 1 g
Taurin 1 g
L-Fenilalanin 160 mg
Kreatin monohidrát 3,4 g
Kreatin 3 g
Beta-alanin (mint CarnoSyn) 2,6 g
Inositol 1,9 g
Kolin 400 mg
Betain 1,5 g
Koffein 300 mg
Grapefruit bioflavonoidok 50 mg
Szőlőmag kivonat 90 mg
Indiai egres kivonat 75 mg
Fekete bors kivonat 10 mg
FIGYELEM: konzultáljon orvosával a termék használata előtt, ha szed valamilyen gyógyszert. Nem használható 18 éven aluliaknak, ha terhes, teherbe kíván esni, vagy szoptat, illetve azok, amelyek érzékenyek a béta-alaninra, koffeinre vagy niacinra. Ne fogyasszon koffeint mellette  MERT idegességet, ingerlékenységet, álmatlanságot, és néha szapora szívverést okoz. Béta-alanin és a niacin okozhat ártalmatlan IDEIGLENES bizsergést vagy FLUSHING érzést.
Ne fogyassza alkohollal. Növelheti a szükséges folyadékbevitelt. Tartsa távol a gyerekektől. Tárolja hűvös, száraz helyen, a közvetlen napfénytől.

Adagolás:
Keverj össze 1 adagot 4-6 dl hideg vízben és fogyaszd 20-30 perccel edzés előtt.

Körülbelül 200 mg koffeint tartalmaz adagonként. Keverés közben ne rázza.