FA Xtreme Napalm Pre-Contest (500 g)

Akciós ár:
7.990 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

7990 Ft

Az Xtreme Napalm (R) Pre-Contest fiziológiailag aktív vegyületei az edzés optimális hatékonyságát garantálják. A speciális hatóanyag mátrixok közvetlenül befolyásolják az izomtömeg és az erő növekedését.
Xtreme NO-Volumizing Complex és az Xtreme Power & Focus Complex - az alfa ketoglutarát optimális mennyisége citrulinnal kiegészítve növeli a nitrogén-monoxid endotheliális szekrécióját, tágítja a vérereket, és nagymértékben növeli a tápanyagok, beleértve az anabolikus serkentők szállítását közvetlenül a dolgozó izmokba. Kutatások bizonyítják, hogy a citrullin csökkenti a tejsav szintjét, ami jelentősen befolyásolja az edzés lehetőségeit. Ezt a hatást a béta-alanin is támogatja, amely az egyik legfontosabb intracelluláris puffer rendszer, a karnozin alkotóeleme.
Az Xtreme Power & Focus Complex a B-vitamin komplex csoport biztosítja a maximális koncentrációt, minimum izomfáradtságot és az edzés alatti tűrőképességet.
Az Xtreme Napalm (R) Pre-contest fontos antioxidánsokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Ezek az antioxidánsok, semlegesítik az edzés alatt generált szabad gyököket, így megakadályozza a mikrosérülésk keletkezését, csökkenti a nem kívánt katabolikus folyamatok előfordulását. Emellett a Delivery&Electrolite Complex biztosítja azokat a lényeges elektroliteket, amelyek hidratálják a szervezetet és garantálják az izomszövet optimális sav-bázis egyensúlyát és ezáltal az anyagcsere folyamatok megfelelő sebességét és színvonalát is.
Az Xtreme Napalm (R) Pre-contest szénhidrátokat, cukrokat nem tartalmaz, így azok számára is megfelelő, akik korlátozni szeretnék a felvett szénhidrátok mennyiségét.
Egy adag mérete: 5 g | 1 scoop
Adagok Száma: 500

Adagonként tartalmaz DV %
Xtreme NO-Volumizing Complex 3000 mg
Beta-Alanine (as CarnoSyn ®) 2000 mg
Arginine AKG 1000 mg
Xtreme Power & Focus Complex 1550 mg
Citrulline malate 750 mg
Taurine 500 mg
Caffeine Anhydrous 200 mg
Glucuronolactone 100 mg
Delivery & Electrolite Complex 255 mg
Sodium bicarbonate 90 mg
Sodium bicarbonate 90 mg
Potassium phosphate 90 mg
Magnesium phosphate 50 mg
Hydrolyzed casein (PeptoPro ®) 25 mg
Ingredients:
Beta-alanine (CarnoSyn ®), alpha-ketoglutarate, citrulline malate, taurine, caffeine anhydrous, glucuronolactone, vitamin C (L-ascorbic acid), sodium bicarbonate, magnesium phosphate, potassium phosphate, flavor, hydrolyzed casein from milk ( PeptoPro ®), acidity regulator (citric acid), niacin (nicotinic acid amide), vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride), anti-caking agents (silicon dioxide, tricalcium phosphate), sweetener (sucralose), Selenium (IV) Sodium dye (E110 - may have a detrimental effect on activity and attention in children), vitamin B12 (cyanocobalamin).
egy adagot 250-300 ml vízben oldj fel és fogyaszd 30 perccel edzés előtt. 24 órán belül ne fogyassz egy adagnál többet!