Hírek, események

Hamarosan Fitparádé. Te ott leszel?

Minden évben az októberi Fitparádén rendezett verseny a leginkább várt megmérettetés a Hungarian Cross Challenge sorozatban. Hiszen a 100 versenyző, a külföldi indulók és a szabadtér garancia a jó hangulatra!

Tovább

Mennyit koxol Mark Wahlberg?

A Pain and Gain kapcsán megint fellángoltak az indulatok, hogy a Hollywoodi sztárok hogyan tudják magukat ilyen hamar formába hozni. Miféle csodaszerek állnak rendelkezésre, ha a pénz nem akadály?

Tovább

A body building kezdetei Magyarországon

Magyarországon az első, testépítéssel kapcsolatos versenyeket az 1970-es évek elején rendezték meg, bár az első fekvenyomó bajnokságra már egy évvel korábban, 1969-ben sor került. S bár a body boulding elterjedése Budapesthez köthető, az első "hivatalos" edzőtermet Szegeden alakították ki Magyarországon.

Tovább

Beszámoló az Arnold Classic Europe versenyről

Az idén is Arnold Schwarzenegger személyes jelenlétével, Madridban került megrendezésre a nagyszabású viadal, amelyen ez évben 800 (!) versenyzőt vetettek küllemi bírálat alá az IFBB ítészei, köztük az IFBB Hungary nemzetközi bírái közül Huber István, Vargha Viola, Berkes László, Bara Csaba, Koós Kata, Messe Zsuzsanna.

Tovább

Zuzka Light kockás has titkai 2. rész

Annak érdekében, hogy élvezd a látható kockákat, viszonylag alacsony testzsír százalékot kell fenntartani.

Tovább

Zuzka Light kockás has titkai 1. rész

Sokak szerint a neten Zuzka Light-nak vannak a legjobb kockái. Ezzel a zsírégető edzéssel és a megfelelő táplálkozási tanácsokkal Te is elkészítheted a saját, gyilkos kockáidat.

Tovább

A testépítő diéta ABC-je 3.rész

Válaszd ki a testednek legmegfelelőbb üzemanyagot:
A célzott izomnövekedés érdekében mostantól meg kell osztanod a napi kalóriabevitelt a megfelelő élelmiszerek között. Számos kombináció létezik, amire emberek esküsznek és ez egy szilárd kiindulási pont lehet a te életedben is:

Tovább

A testépítő diéta ABC-je 2.rész

Növeld a kalóriabeviteled minden nap 500-al. Ha izomtömeg szeretnél növelni, nem szabad hirtelen megváltoztatni a kalória bevitel mennyiségét, mert az felboríthatja az egyensúlyt.

Tovább

A testépítő diéta ABC-je 1.rész

Tudni akarod, hogy hol kezdődik a testépítő táplálkozás? Pontosan itt!

Tovább

Mr. Olympia 2014

A Mr. Olympia 50. évfordulója alkalmából szeptember 18-21-én kerül megrendezésre Las Vegasban, Nevadaban, az Orleans Arena és a Las Vegas Convention Center-ben!

Tovább