Muscletech 100% Premium Mass Gainer V2 (5440 g)

Akciós ár:
14.990 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

14990 Ft

Valós klinikai kutatás eredményei: az alanyok kétszer annyi izmot építettek!A 100% Premium Mass Gainer V2 az egyik legújabb fejlesztés a MuscleTech csapattól, Amerika piacvezető márkájától! Ez a tudományos precizitással összeállított tömegnövelő formula a tökéletes eszközt biztosítja testépítőknek, erőemelőknek, és mindenkinek, aki keményen edz, ahhoz, hogy ellássák izmaikat mindazokkal az esszenciális tápanyagokkal, és egyéb izomépítő ko-faktorokkal, melyek szükségesek ahhoz, hogy nagyobbak és erősebbek lehessenek. És ami legalább ennyire fontos a 100% Premium Mass Gainer V2 nem csak hogy tényleg működik, de ez a formula olyan pokolian finom, hogy minden alkalommal várni fogod, hogy egy újabb turmixot ihass!

A 100% Premium Mass Gainer V2 biztosítja azokat az extra kalóriákat, amik nélkülözhetetlenek a száraz izomtömeg növeléséhez, méghozzá pontosan olyan összetételben, hogy a formula minden egyes grammja izommá válhasson! A mega-dózisú formula izomnövelő ereje mögött a titok a kalóriadús makronutriens-profilban é egy hozzáadott klinikailag tesztelt anabolikus hatóanyag-mátrixban van, melynek inzulin-növelő és fehérjeszintézis fokozó hatása segít több tápanyagot az izmokba jutattni - pont oda, ahol szükség van rájuk!

A 100% Premium Mass Gainer minden egyes adagja 1270 kalóriát, 50g extra magas minőségű fehérjét és 261g szénhidrátot tartalmaz, miközben tudományosan tesztelt izomépítő hatóanyagmátrixa, gyakorlatilag az izmokba pumpálja e tápanyagokat, és maximális fordulatszámra kapcsolja a fehérjeszintézis gépezetét!Tudományosan bizonyított hatékonyság!
Szeretnél masszív fizikumot nagyobb karokkal, szélesebb vállakkal, és szélesebb mellizmokkal? A 100% Premium Mass Gainer az a formula, mellyel elérheted ezt a célt! Ez a tudományosan kifejlesztett tömegnövelő formula megadja mindazt, amire szükséged van a nagyobb és erősebb izomzat megépítéséhez! Sőt, egy 8 hetes tudományos kutatás során, az alanyok, akik plusz 2000 kalóriát vittek be (körülbelül 1,5 adag a 100% Premium Mass Gainer-ből), kétszer több izmot építettek, mint a kontroll-csoport (6,2 vs. 3,1 font)!

Hála a Muscletech csapat kutatóinak, a 100% Premium Mass Gainer mindent tartalmaz, amit egy tömegnövelő formulának kell, mindezt egy könnyen keverhető megfelelő méretű adagban. Sőt, mi több, a 100% Premium Mass Gainer piacvezető íz-szakértők közreműködésével lett megalkotva, ezáltal verhetetlen az íze!


Supplement Facts

Serving Size: 2 Scoops (335 g)

Serving Per Container: 16

Amount Per Serving

%DV

Calories

1270

 

Protein

50 g

 

Carbohydrates

261 g

 

Sugars

11 g

 

Dietary Fibre

1 g

 

Fat

3 g

 

Saturates

1.5 g

 

Sodium

530 mg

 

Vitamin A

192 IU

 

Vitamin C (as ascorbic acid)

2 mg

 

Vitamin D (as cholecalciferol)

11 IU

 

Vitamin E (as dl-alpha tocopheryl acetate)

0.7 IU

 

Thiamin (as thiamin mononitrate)

0.03 mg

 

Riboflavin

0.04 mg

 

Niacin (as niacinamide)

0.48 mg

 

Vitamin B6 (as pyridoxine hydrochloride)

0.05 mg

 

Folic Acid

13 μg

 

Vitamin B12 (as cyanocobalamin)

0.17μg

 

Biotin

8 μg

 

Pantothenic acid (as d-calcium pantothenate)

0.2 mg

 

Calcium

350 mg

 

Iron

3 mg

 

Phosphorus (as dicalcium phosphate)

18 mg

 

Iodine (as potassium iodide)

3 μg

 

Magnesium (as magnesium oxide)

13 mg

 

Zinc (as zinc oxide)

0.3 mg

 

Copper (as copper gluconate)

0.04 mg

 

Creatine Monohydrate

5000 mg

 

Amino Acid Blend

2020 mg

 

L-glutamine
L-glutamic acid
Taurine
L-leucine
L-isoleucine
L-valine

Other Ingredients:

Maltodextrin, protein blend (whey protein concentrate [providing di-, tri-, oligo- and polypeptides], milk protein isolate, calcium caseinate, whey protein isolate [ion-exchanged, 97% purity]), cocoa powder, natural and artificial flavours, flour salt, sucralose, acesulfame-potassium, soy lecithin, vitamin A acetate.

Keverj el 2 adagolókanál 100% MASS GAINER V2-t 3-4 dl vízben vagy tejben és fogyaszd azonnal! Egyéni tápanyagszükségleted függvényében napi 1-2 adagot fogyassz!