Optimum Nutrition Platinum Hydro Whey (1590 g)

Akciós ár:
22.100 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

22100 Ft

A Platinum Hydrowhey a valaha piacra került legtisztább, leggyorsabb és legfejlettebb fehérjeformula! A legmagasabb minőségű tejsavó fehérje hidrolizálásával a fehérjekiegészítés történelmének leggyorsabb felszívódású és hasznosulású formuláját alkottuk meg!

A Platinum Hydrowhey fehérjerésze kizárólag hidrolizált tejsavó fehérje izolátumot tartalmaz, mely a létező legtisztább és legmagasabb biológiai értékű forrás, nem tartalmaz semmi felesleges zsiradékot, laktózt és koleszterint, mely rontaná a formula emészthetőségét és hasznosulását! A hidrolizálás során speciális enzimek segítségével rövidebb peptidekre bontjuk a fehérjeláncokat, melynek nyomán az adott formula emésztéséhez és felszívódásához szükséges idő a lerövidül, így Platinum Hydrowhey fogyasztása gyakorlatilag azonnali aminosav utánpótlást jelent! Hogy tovább fokozzuk a formula hatékonyságát a Platinum Hydrowhey-t megerősítettük egy speciális ACTITOR peptiddel, emésztőenzimekkel és mikronizált elágazó szénláncú aminosavakkal!

Hidrolizált tejsavó fehérje izolátum!
30 gramm ultra-tiszta fehérje adagonként!
9 gramm Leucin, Izoeucin és Valin (BCAA)
Szabadalommal védett ACTITOR Peptidek!
Zéró laktóz és koleszterin!
Emésztőenzimek!
Tökéletes oldódás!


SupplementFacts

Serving Size 1 Rounded Scoop (39g)

Servings Per Container 40

Amount Per Serving

%DV

Calories

140

Calories From Fat

10

Total Fat

1g

2%

Saturated Fat

0.5g

3%

Trans Fat

0g

Cholesterol

0mg

0%

Sodium

170mg

7%

Total Carbohydrate

2g

1%

Sugars

0g

Protein

30g

Vitamin A

0%

Vitamin C

0%

Calcium

10%

Iron

0%

Not a Significant Source of Dietary Fiber

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.

Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs.

Ingredients:

Hydrolyzed Whey Protein Isolates, Micronized Branched Chain Amino Acids (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine), Natural And Artificial Flavors, Lecithin, Contains 1.5% Or Less Of: Creamer( Sunflower Oil, Maltodextrin, Modified Food Starch, Dipotassium Phosphate, Tricalcium Phosphate, Tocopherols), Salt, Cellulose Gum, Vanillin, Acesulfame Potassium, Sucralose, Enzyme Blend (Aminogen®, Amylase, Protease, Cellulase, Beta-D-Galactosidase, Lipase).
Keverj el 1 adagolókanál Platinum Hydrowhey-t 2-4 dl hideg vízben és fogyaszd azonnal! Egyéni fehérjeszükségletednek megfelelően napi 1-3 adagot fogyassz, közvetlenül edzés után, edzés előtt és ébredés után!